Over AMUSE bouche
      Partycatering
      Culinair
      Locaties
      Bedrijfsfeesten
      Weddingplanning
      Contact
Odeon

Verzin het en het kan in OdeonZalen
Dit eeuwenoude pand beschikt over verschillende sfeervolle zalen die zeer geschikt zijn voor zakelijke en feestelijke evenementen. De blikvanger van Odeon is de concerthal, de eerste concertzaal van Nederland. Deze hoge theaterachtige zaal is met de authentieke ornamenten uitermate geschikt voor congressen, conferenties, workshops, veilingen, (huwelijks)recepties en presentaties. Vanaf het prachtige ‘koninklijke' balkon kijk je uit over de dansvloer van de Concertzaal. Dit balkon is apart af te huren tijdens clubavonden. Daarnaast beschikt Odeon over de Gold- en Red Room, die zeer geschikt zijn voor recepties, vergaderingen of private diners. Deze zalen zijn geheel in thema ingericht. De Gold Room is gedecoreerd met spiegelwanden, draperieën en een bijzondere verlichting. De Red Room ademt met zijn luxueuze rode banken en de authentieke schouw een warme sfeer uit. Odeon is een locatie met volop mogelijkheden. Daarbij is Odeon geregistreerd als officiële trouwlocatie en kunt u alle onderdelen van deze bijzondere dag in dit fantastische pand laten plaatsvinden!

Capaciteit
Concertzaal: 200 theater, 30 vergadering, 450 receptie, 130 diner, 300 buffet
Green Room: 30 theater, 18  vergadering, 50 receptie, 30 diner
Gold Room: 30 theater, 22 vergadering, 100 receptie, 50 diner, 80 buffet
Red Room: 20 theater, 16 vergadering, 40 receptie, 30 diner, 35 buffet
Souterrain: 30 vergadering, 150 receptie, 70 diner, 120 buffet
Balkon: 50 receptie

Concertzaal
Deze hoge theaterachtige zaal is met de authentieke ornamenten uitermate geschikt voor congressen, conferenties, modeshows, dj-workshops, veilingen, (huwelijks)recepties en presentaties. Ook is deze zaal geliefd voor stijlvolle trouwfeesten.

Balkon
Het balkon kijkt uit op de dansvloer van de concertzaal en kan ook worden afgehuurd tijdens club avonden. Terwijl beneden iedereen aan het swingen is, heeft u hier uw privé-bar. Met de grote rode velours banken is het zeer goed toeven op deze bijzondere plaats in het gebouw.
Op ons ‘Koninklijk' Balkon viert u altijd in stijl een intiem feestje of een uitbundige cocktailparty.

Green Room
Door de mooie samensmelting van 17e-eeuwse plafondschilderingen en moderne fotografie aan de wanden, met als overlappend thema ‘vierjaargetijden', is deze ruimte zowel in een klassieke als een moderne setting te veranderen. Met uitzicht op de gracht is het hier zeer aangenaam vergaderen. Ook is deze ruimte uitstekend geschikt voor presentaties, private dining of als break out ruimte.

Red Room
De Red Room ademt met zijn luxueuze rode banken en de authentieke schouw een warme sfeer uit. Deze klassieke ruimte beschikt over een kleine bar en is af te huren voor vergaderingen, diners, recepties en borrels. De Red Room grenst aan de Gold Room. De zalen zijn los, maar ook als één grote ruimte af te huren.

Gold Room
In de Gold Room wordt u omgeven door spiegelwanden, draperieën en een bijzondere verlichting. Van achter de sfeervolle bar kunnen hier de lekkerste cocktails van Amsterdam gemaakt worden. Het is een zeer populaire zaal voor feestjes, private diners, stijlvolle borrels en cocktailworkshops.
De Gold Room grenst aan de Red Room. De zalen zijn los, maar ook als één grote ruimte af te huren.

Souterrain
In het souterrain, de voormalige brasserie, bevindt zich een sfeervolle ruimte. Met diverse gezellige hoekjes en een bijzondere uitstraling is deze ruimte uitermate geschikt voor recepties, private diners, borrels en feesten.

Bereikbaarheid
Odeon is gelegen aan de Singel, nabij het Koningsplein en in het verlengde van de Amsterdamse Bloemenmarkt. Vanaf het Amsterdam Centraal Station bereikt u Odeon te voet in ongeveer 15 minuten.

Openbaar vervoer
Odeon is zeer goed met het openbaar vervoer te bereiken.
Tram 1, 2 en 5 uitstappen bij halte Koningsplein.


Met de auto

Volg vanaf de ringweg (A10) richting de S100, afslag centrum.
Volg de P-borden voor parkeergarages in het centrum.

Parkeren kan op de grachten of in parkeergarage 'De Kolk' aan de Nieuwezijds Kolk , de ondergrondse parkeerplaats bij het Stadhuis/Muziektheater of in de parkeergarage op de regulierdwarsstraat. 

Terug

Sitemap | 400 | Evenement Locatie | Catering informeel feest | Walking dinners | Sushi | Dessertbuffetten | High tea
| Catering | Catering zakelijk evenement | Catering entertainment | Borrelhapjes canapés