Over AMUSE bouche
      Partycatering
      Culinair
               Lunchen
               Feestelijke happen
               Party food
               Diner & Buffet
               Zoete feestjes
      Locaties
      Bedrijfsfeesten
      Weddingplanning
      Contact
Diner & Buffet

Dinners&Dinners
Wij dekken feestelijke tafels voor uw gasten op de locatie van uw keuze en serveren een stijlvol diner. Een royale keuze aan meergangen menu’s is voorhanden.

Walking Dinner
Voor wie culinair wil genieten, maar niet statig aan tafel wil, heeft onze chef-kok het ‘Walking-Dinner’ samengesteld. Verleidelijke bordjes van een hoog culinair gehalte worden uw gasten aangereikt. De gerechtjes vormen tezamen een compleet diner en worden met enkel een vorkje gegeten.

De Gulle Tafel
Een verrassend nieuw concept van AMUSE bouche. Geen statig diner, niet in de rij voor het buffet, maar feestelijk smullen aan gezellig lange tafels. Informeel eten, nemen wat je lekker vindt in je eigen volgorde en tempo is écht van deze tijd. Italianen weten dat als geen ander. Er zijn 3 ‘Gulle Tafel’ concepten t.w.: Mediterraans, Oriënt en Captains Table.

Fresh&Health
Vers en licht verteerbaar zijn de uitgangspunten voor dit buffet. Een uitgebreide saladbar aangevuld met lichte warme gerechten en veel groenten om gezonde keuzes te kunnen maken. Als dessert zijn er  smoothies, veel vers fruit en boeren yoghurt.

Market Place
Shoppen langs de heerlijkste gerechten al was u op de markt. Met dit uitgangspunt heeft onze chef een aantal buffetten samengesteld die u het water in de mond doet lopen. Er zijn ‘Market Place’ buffetten in de thema’s Mediterraans, Kashba en Campagnard.

Around the World
Eten wat de wereld te bieden heeft is het uitgangspunt voor dit concept. U geeft aan welk(e) land(en) u vertegenwoordigd wilt zien en wij zorgen voor de heerlijkste gerechten. U kiest uit één of meerdere landen.

All American
De Amerikaanse keuken mag zeker niet onderschat worden. Daarbij kennen zij een mengeling aan invloeden uit verschillende culturen. Ons ‘All American’ buffet is een mix van typisch Amerikaanse gerechten.

All Eastern
Kent u de verschillen tussen al die heerlijke eetculturen? Onze chef heeft in het ‘All Eastern’ buffet het beste van de Oosterse culturen samen gebracht om u te laten genieten, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in wat wat nou eigenlijk is. Enkel Thaïs of Indisch kan natuurlijk ook.

Hollandse Pot
Soms verlangen we gewoon terug naar de Hollandse gerechten zoals grootmoeder die kookte. De lekkerste gerechten heeft de chef samengebracht in wat hij noemt ‘De Hollandse Pot’.

Studentenbuffet
Studenten hebben overwegend een klein budget, maar vieren wél graag feest. Voor de kleine beurs zijn er verschillende maaltijdbuffetten. Niet uitgebreid, wel lekker!

BBQ-Grill
Koester de zomerse dagen en vier uw feest buiten! Onze chef heeft een gewoon lekkere en een héle verwende BBQ samengesteld.

Contact
Neem contact met mij op via onderstaand formulier (of via uitgebreid formulier):


Naam *
Telefoonnummer
E-mailadres *
Ik wil graag
Sitemap | 340 | Catering evenement | Catering bedrijf | Wokken | Buffetten | Budget catering | Catering totale verzorging
| Catering creatief | Catering persoonlijke benadering | Erkende partycateraar | Catering huwelijk